detector.media
06.06.2014 13:22
«1+1» випустить тригодинний спецвипуск ТСН про інавгурацію Президента із включенням зі Слов’янська
«1+1» випустить тригодинний спецвипуск ТСН про інавгурацію Президента із включенням зі Слов’янська

У суботу 7 червня, на телеканалі «1+1» вийде спецвипуск ТСН, присвячений церемонії інавгурації п'ятого Президента незалежної України Петра Порошенка. Ведуча у студії - Наталія Мосейчук. Спецвипуск почнеться о 9:15 і триватиме три години. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«ТСН розповість і покаже всі подробиці церемонії у форматі прямої трансляції, а також порівняє цю подію з попередніми інавгураціями Президента України», - йдеться в повідомленні.

 

Протягом ефіру буде кілька прямих включень з Євромайдану. Біля барикад ведучий «1+1» Руслан Сенічкін, який був учасником Євромайдану, спілкуватиметься з людьми, які нагадають про загиблих і дадуть свої напуття новому Президенту.

 

Також на зв'язок з Наталією Мосейчук вийдуть кореспонденти з інших міст України, і громадяни через ефір ТСН зможуть висловити свої вимоги до Петра Порошенка.

 

«1+1» обіцяє включення з гарячої точки України - зі Слов'янська. Учасники АТО розкажуть про поточний стан справ і зможуть озвучити свої пропозиції з приводу рішень, які вони чекають від нового Верховного головнокомандувача.

 

Як писала «Детектор медіа», трансляцію церемонії інавгурації вестимуть також Перший національний, «Рада», «Інтер», 5 канал, «Україна», ICTV.

 

Нагадаємо, урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди складання присяги Президентом України українському народові відбудеться о 10:00.

 

Церемонія представлення командувачів видами Збройних Сил України та підняття Прапора Президента України розпочнеться об 11.00 на Софійській площі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY