detector.media
06.06.2014 10:58
Реаліті «Супермодель по-українськи» на Новому каналі вестиме модель Алла Костромічова
Реаліті «Супермодель по-українськи» на Новому каналі вестиме модель Алла Костромічова

Ведучою реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» на Новому каналі стане 27-річна супермодель Алла Костромічова. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Днями пані Костромічова прилетіла з Нью-Йорка, де живе й працює вже кілька років. В Україні на зйомках шоу Нового каналу модель проведи чотири місяці. Дівчина каже, що шоу її зацікавило більше, ніж контракти і робота з модними брендами.

 

«Я вважаю, що отримаю неоціненний досвід роботи! У мене раніше нічого подібного не було! Хіба що знімалася у благодійних відеопроектах для світу моди. Друга причина: агентство, в якому я працюю, підтримало мене. Адже в майбутньому досвід, який я отримаю в шоу «Супермодель по-українськи», можливо використовувати на мою користь. По-третє, неймовірно цікаво, що це будуть за дівчата!? Цікаво побачити, як вони змінюватимуться. Мені хочеться бути причетною до народження нових імен у світовій моді. А ще я з нетерпінням чекаю наших поїздок. Адже ніколи не була на Західній Україні, мрію побачити Львів», - розповідає ведуча.

 

Алла Костромічова переконана, що на проекті вона виконуватиме роль не тільки ведучої, а й наставниці для дівчат.

 

«У мене своє модельне агентство, працюємо вже рік. Мої дівчатка беруть участь у показах у Європі. А одна модель навіть стала одним з найуспішніших облич за версією українського Vouge. Я давала майстер-класи і в Києві, і в Криму - в Севастополі, звідки я родом. У мене величезний досвід, і я хочу ним ділитися!», - говорить вона.

 

Алла Костромічова закінчила Севастопольський національний технічний університет, факультет біомедичної електроніки. Розпочала модельну кар'єру в 22 роки. У 2009 році стала кращою моделлю на думку українських читачок журналу Elle. Зараз вона бере участь у показах провідних дизайнерів на світових Тижнях моди. У її активі - співпраця з такими брендами, як Prada, Hermes, Alexander McQueen, Lanvin, Christian Dior, YSL, Bottega Veneta, MAC. Уже шість сезонів Алла Костромічова - обличчя Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Її фото прикрашало обкладинки найкращих глянцевих журналів (Vogue, Harpers Bazar, L'Officiel, Elle) не лише в Україні, а й у США, Європі та Японії.

 

Як писала «Детектор медіа», реаліті «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol готується для показу в осінньому сезоні на Новому каналі. Шоу є аналогом цілого ряду успішних іноземних проектів, учасниці яких долають труднощі на шляху до кар'єри відомої моделі. Шоу виробляє Творче об'єднання № 7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським, серед проектів якого - шоу «Холостяк» і «Зважені та щасливі».

 

У квітні Новий канал оголосив кастинги для участі у проекті про моделей. Відбір для участі в шоу проходив у шести містах - Львові, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку та Києві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY