detector.media
06.06.2014 10:11
«Детектор медіа» вітає колег із Днем журналіста!
«Детектор медіа» вітає колег із Днем журналіста!

6 червня в Україні відзначають День журналіста. У цей день у 1992 році Спілку журналістів України було прийнято до Міжнародної федерації журналістів. «Детектор медіа» вітає всіх колег із цим професійним святом.

 

Останній рік приніс українському суспільству великі випробування. А перед журналістською спільнотою постали нові професійні виклики. Бажаємо всім нам з гідністю пройти крізь складні суспільно-політичні події, здобути новий досвід і розвинути українську журналістику до недосяжних раніше висот.

 

Віримо, що ці виклики сприятимуть очищенню нашої професії, а кожен з нас зробить висновки з минулого та не повторить своїх помилок у майбутньому.

 

У ці небезпечні часи бажаємо журналістам берегти себе на передовій збройного протистояння та водночас вміти давати відсіч і захищатися в разі небезпеки. Від правоохоронних органів, водночас, вимагаємо реакції на всі випадки тиску й нападів на представників ЗМІ, їх швидкого розслідування і покарання винних.

 

У контексті інформаційної війни зичимо колегам гостроти реакції, повноти фактажу, прискіпливості і точності. Пам'ятайте, що зараз кожен з нас має діяти в інтересах національної безпеки та збереження єдності країни. Проте не уподібнюйтесь російським екс-колегам і не принижуйте свою аудиторію поширенням дезінформації та пропаганди.

 

Слава Україні!

 

Колектив «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY