detector.media
04.06.2014 12:44
Канал «Плюсплюс» запускає на шкільних літніх канікулах анімаційні «Корисні підказки»
Канал «Плюсплюс» запускає на шкільних літніх канікулах анімаційні «Корисні підказки»

7 червня на телеканалі «Плюсплюс» стартує серія анімаційних фільмів власного виробництва. «Корисні підказки».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Анімаційні фільми виходитимуть в ефір кожної суботи та неділі об 11.15.

 

У дотепній формі в анімаційному серіалу розглядаються важливі для дітей проблеми. Мультфільми підкажуть, як діяти у несподіваних або ж складних життєвих ситуаціях, ставити будь-які запитання, експериментувати, розмірковувати, приймати рішення. Кожна серія присвячена новій темі.  У перших серіях мова йтиме про те, як вберегтися від сонячного удару, як правильно реагувати, коли  дражнять, як  відрізнити безпечні розваги від шкідливих тощо.

 

«Ми свідомо призначили старт проекту на літні канікули, адже саме в цей час діти найчастіше залишаються без батьківського нагляду: їдуть у дитячі табори, до дідусів і бабусь, просто залишаються самі вдома. Ми хочемо допомогти батькам навчити дітей правильно реагувати в різноманітних ситуаціях, щоб вони завжди залишались в безпеці й проводили свій час перед телевізором з користю», - повідомила генеральний продюсер каналу «Плюсплюс» Іванна Найда.

 

Нагадаємо, 1 травня на каналі «Плюсплюс» стартував анімаційний проект «Це наше і це твоє». 20- та 30-ти секундні мультфільми розповідають цікаві факти про Україну: географічні особливості, визначні досягнення, оригінальні винаходи тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY