detector.media
03.06.2014 17:56
«Чорне дзеркало» на «Інтері» завершилося з найнижчими показниками
«Чорне дзеркало» на «Інтері» завершилося з найнижчими показниками

Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер» в середньому мало рейтинг 5,09%, частку 14,89% за аудиторією «18+, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті.

 

За аудиторією «18+, 50 тис.+» середні показники нижчі - рейтинг 4,38%, частка 12,96%.

 

Загалом в ефір вийшло три повноцінні випуски «Чорного дзеркала» - по п'ятницях 16 і 23, а також у понеділок після виборів, 26 травня. Програма починалася о 21:00 і тривала близько трьох годин. Запланований випуск у п'ятницю, 30 травня, тривав лише 8 хвилин - у ньому команда повідомила про перерву на літо і попрощалася з глядачами.

 

Показники «Чорного дзеркала» знижувалися від випуску до випуску, найкращі рейтинг і частка були в прем'єри 16 травня.

 

 

Нагадаємо, «Чорне дзеркало» - суспільно-політичне ток-шоу, яке виробляв продакшн «Національні інформаційні системи» (НІС) для телеканалу «Інтер». Було заплановано вихід п'яти випусків проекту - 16, 23, 30 травня, 6 і 13 червня. Також передбачався вихід двох експрес-випусків програми, присвячених підведенню підсумків голосування в першому і другому турах президентських виборів - щопонеділка, 26 травня і 16 червня.

 

Постійними ведучими проекту були Євген Кисельов та Ольга Червакова, плюс кілька запрошених журналістів.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані ІТК. Розрахунок показників здійснено для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані відображено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про показники читайте в глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY