detector.media
03.06.2014 11:39
«Інтер» може продовжити угоду з НІС про невтручання каналу у виробництво новин - Безлюдна
«Інтер» може продовжити угоду з НІС про невтручання каналу у виробництво новин - Безлюдна

Керівництво каналу «Інтер» може продовжити договір з компанією «Національні інформаційні системи», відповідно до якого мовник не втручатиметься у виробництво та планування тем програм «Новости», «Подробности» та «Подробности недели». Про це керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна розповіла в інтерв'ю «Комсомольской правде в Украине».

 

Пані Безлюдна нагадала, що у березні телеканал «Інтер» і компанія «Національні інформаційні системи» (НІС) підписали угоду, за умовами якої канал не причетний до виробництва новинно-інормаційних програм.

 

«Ми затвердили хронометраж програм, час виходу в ефір, мови випусків. Але у нас виникли певні розбіжності з новим керівництвом НІС з приводу деяких творчих складових. Зокрема, в питанні підбору ведучих, ряду інших моментів. Тому ми з керівником каналу Єгором Бенкендорфом прийняли рішення в силу сформованої ситуації відрегулювати зони відповідальності "Інтера" і НІС в інформаційному мовленні окремим документом» - сказала Ганна Безлюдна.

 

На запитання журналіста, чи буде підписаний такий документ до 15 червня, дати закінчення угоди «Інтера» з НІС, керівник Inter Media Group відповіла: «Поки так. Далі побачимо. Будь-який договір завжди можна продовжити».

 

Як писала «Детектор медіа», у планах Анни Безлюдної розвивати власне виробництво «Інтера» й інших каналів, щовходять до Inter Media Group. Зокрема «Інтер» збільшуватиме кількість програм і документальних фільмів власного виробництва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY