detector.media
03.06.2014 11:10
«Інтер» збільшуватиме кількість документалістики власного виробництва - Безлюдна
«Інтер» збільшуватиме кількість документалістики власного виробництва - Безлюдна

Телеканал «Інтер» збільшуватиме кількість програм і документальних фільмів власного виробництва. Про це керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна розповіла в інтерв'ю «Комсомольской правде в Украине».

 

«Протягом останнього часу в Україні панувало суцільне інформаційне та розважальне телебачення . Або новини, або розваги, або щось середнє між цим. Цікавих авторських проектів майже не було. А адже суб'єктивний, авторський погляд зараз може виявитися більш затребуваним  ніж куповані формати», - вважає пані Безлюдна.

 

За її словами, «Інтер» запускає у виробництво ряд проектів власного виробництва, у тому числі - публіцистичних. «Зараз люди прагнуть знати більше. Для того щоб отримати емоції, знання не потрібні . А для того, щоб мати позицію  особливо конструктивну, вони необхідні. Плюс - нашому телебаченню завжди не вистачало особистостей, а тепер - особливо», - сказала керівник Inter Media Group.

 

Зокрема, вона уточнила, що на «Інтері» буде більше якісної документалістики власного виробництва.

 

Як писала «Детектор медіа», у планах Анни Безлюдної розвивати власне виробництво й інших каналів, що входять до Inter Media Group.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY