detector.media
03.06.2014 09:39
Ірина Сомер очолила представництво УНІАН у Брюсселі
Ірина Сомер очолила представництво УНІАН у Брюсселі

Ірина Сомер очолила представництво інформаційного агентства УНІАН у Єврокомісії та НАТО в Брюсселі (Бельгія). Про це йдеться в повідомленні агенції.

 

За цим напрямком вона працювала 9 останніх років - у якості очільниці корпункту інформагенції «Інтерфакс».

 

«Прийняла надзвичайно цікаву пропозицію, що відкриває величезне вікно можливостей. Потягнути б», - написала з цього приводу пані Сомер у мережі Facebook.

 

«Ірина - відомий спеціаліст, одна з найяскравіших зірок української журналістики, що працюють за кордоном та мають міжнародне визнання, - прокоментував нове кадрове призначення в агенції шеф-редактор УНІАН Михайло Ганницький. - Україна наразі перебуває у стані підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, тож даний напрямок роботи для нас є одним із пріоритетних».

 

Окрім УНІАН, пані Сомер також співпрацюватиме з ТСН та іншими інформаційними проектами групи «1+1 Медіа».

 

«Наша мета незмінна - закріпити за УНІАН провідну позицію на ринку інформагенцій України, - зауважив генеральний директор УНІАН Артем Ковальов. - Ми сподіваємося, що з цим призначенням ми ще більше посилимо конкурентні переваги нашої компанії на інформаційному ринку країни».

 

Нагадаємо, що у вересні 2013 року УНІАН відкликав з Брюсселя власкора Сергія Воропаєва, а Ростислав Хотин очолив офіс УНІАН у Брюсселі, який мав стати шеф-кореспондентським офісом по всій Західній і Центральній Європі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY