detector.media
02.06.2014 15:18
Телеканал ТВі залишає генеральний продюсер Вадим Гарнаєв
Телеканал ТВі залишає генеральний продюсер Вадим Гарнаєв

Генеральний продюсер каналу ТВі Вадим Гарнаєв залишає свою посаду 5 червня. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив пан Гарнаєв особисто.

 

Як розповів Вадим Гарнаєв, термін його контракту з ТВі добігає кінця, але рішення про неподовження договору прийняли спільно він та власник каналу.  Також пан Гарнаєв додав, що він не знає, хто виконуватиме його обов'язки після того, як він залишить канал.

 

Нагадаємо, раніше керівник служби новин телеканалу ТВі, ведучий програми «Сьогодні про головне» Єгор Чечеринда заявив «Детектор медіа», що з 26 травня офіційно не працює на каналі. Серед причин звільнення журналіст назвав кілька: фінансові проблеми каналу, неможливість досягти згоди з керівництвом каналу щодо творчих питань та питань керівництва колективом новин. Пізніше з каналу звільнився журналіст та співведучий Віталій Маргалик. Пан Магалик зауважив, що останнім часом новинами на каналі фактивно завідував Ігор Колесник, якого  ніби то призначили другим співредактором. Також з телеканалу ТВі звільнились ведучі Юлія Куценко, Катерина Полякова та випускові редактори Віктор Деренюк та Вікторія Світлова.

 

Як відомо, фактичним власником телеканалу ТВі став народний депутат Давид Жванія - цю інформацію підтвердив народний депутат Микола Княжицький, у минулому - засновник і гендиректор ТВі.

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY