detector.media
02.06.2014 13:11
Озброєні сепаратисти заблокували газету «Донбасс» і викрали головреда Олександра Брижа
Озброєні сепаратисти заблокували газету «Донбасс» і викрали головреда Олександра Брижа

Сьогодні, 2 червня, близько 12.00, до будівлі видавництва «Донеччина» на Київському проспекті у м.Донецьку, де розташовані редакції кількох друкованих ЗМІ у тому числі - редакція газети «Донбасс», надійшли озброєні автоматами терористи. Про це повідомляє інтернет-видання газети Donbass.ua та підтверджує журналіст газети Артем Бриж.

 

Близько десяти озброєних чоловіків зайшли до редакції газети «Донбасс». Всіх співробітників і журналістів відігнали від комп'ютерів, заблокувавши діяльність редакції.

 

Видання повідомляє, що головного редактора газети «Донбасс» Олександра Брижа вивели з будівлі й повели у невідомому напрямку. На даний момент ситуація у редакції залишається напруженою. Поки журналістам невідомо, які саме вимоги висувають озброєні люди, що захопили редакцію.

 

Олександр Бриж добре відомий на Донеччині журналіст і видавець

 

Артем Бриж повідомив, що на даний момент тривають переговори між журналістами і озброєними сепаратистами. «Силовики, вочевидь, намагаються блокувати роботу редакції. На даний момент вони вийшли з приміщення, однак лишаються під будівлею. Про долю головного редактора наразі нічого невідомо», - повідомив журналіст.

 

Варто зазначити, що газета «Донбасс» - одна із найвідоміших і найтиражніших у Донецькій області. Олександр Бриж очолює Донецьку обласну організацію НСЖУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY