detector.media
31.05.2014 13:18
Ролик виробництва Activ Vision переміг у другому конкурсі «Медіабренд» у Москві
Ролик виробництва Activ Vision переміг у другому конкурсі «Медіабренд» у Москві

Ролик виробництва української продакшн-студії Activ Vision переміг у другому конкурсі «Медіабренд»  у  Москві. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Як зазначено на сайті конференції «Медіабренд», ролик  програми «Містичні історії з Віктором Вержбицьким» російського телеканалу ТВ3 переміг у номінації «Найкращий проморолик розважальної програми, програми life-style, комедійного шоу».

 

На другому місці у цій номінації робота РЕН ТВ «Весілля». Третім переможцем став ролик «Угода. Собчак и Вассерман» телеканалу «Пятница».

 

З повним переліком переможців можна ознайомитися тут.

 

Відео ролика «Містичні історії з Віктором Вержбицьким» було відзнято  продакшн-студією  Activ Vision  на замовлення Film.ua Television.

 

«Це замовлення було досить дорогим та  складаним,  вимагало віртуозного виконання, особлива увага була до спец-ефектів», - розповіла генеральний директор Activ Vision  Олена Плюта.

 

Перегляд роботи обмежено для дітей віком до 12 років.

 

Activ Vision спеціалізується на повному циклі телевізійного виробництва.  За плечима  у студії робота над такими проектами як «Шоуманія», «12 найкращих шахраїв», «Кухня з Дашею Малаховою» та іншими. Цього року продакшн відзначатиме десятиріччя роботи на ринку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY