detector.media
30.05.2014 17:58
ICTV називає серіал «Прощавай, кохана» новим зразком детективу
ICTV називає серіал «Прощавай, кохана» новим зразком детективу

3 червня в ефірі ICTV стартує восьмисерійний детективний серіал «Прощавай, кохана» виробництва російської компанії «Марс Медіа Ентертейнмент», який телеканал називає «новим зразком для детективних історій». Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Український прем`єрний показ відбудеться в ефірі каналу ICTV о 20.15. Детективний серіал транслюватимуть по дві серії.

 

«Мені хотілося втілити якісні зарубіжні стандарти серіалів на знайомому для наших глядачів грунті. І ми зробили це у вигляді якісної детективної історії - похмурої, жорстокої, чесної, з драматичними лініями. У традиціях кращих американських серіалів», - каже режисер і сценарист серіалу Олена Званцова.

 

Автори серіалу обіцяють справжню драму

 

За сюжетом, в одному з московських парків знаходять труп сорокарічної жінки. На перший погляд, це смерть від природних причин, і кримінальну справу не порушують . Але чоловік загиблої жінки - банківський аналітик і колишній математик - розпочинає власне розслідування і приходить до двох висновків. Перший: його дружину дійсно вбили. Другий: у неї був коханець, який працює в поліції. Аби знайти винного у смерті коханої жінки, чоловіки об'єднують зусилля. І незабаром їх підозри падають один на одного.

 

«Переглянувши безліч зарубіжних серіалів, я захотіла зробити щось подібне, - сказала Олена Званцова. - Так і прийшла в голову історія з протистоянням двох сильних, але дуже несхожих чоловіків через однією загадковою і дуже красивої жінки». 

 

У серіалі знялися актори Костянтин Лавроненко, Поліна АгурєєваОлександра Урсуляк, Олександр Грішин та інші.

 

У березні прем'єра серіалу «Прощавай, кохана!» відбулась на російськомовному каналі «Ізраїль плюс», у квітні - на телеканалі «Беларусь 2».

 

Кінокомпанія «Марс Медіа Ентертейнмент» заснована в листопаді 2011 року Рубеном Дішдішяном  Пріоритетний напрямок діяльності - продюсування та дистрибуція серіалів і повнометражних фільмів різних жанрів і форматів. У 2012 році у виробництво було запущено 11 кіно- і телевізійних проектів , в тому числі - фільм «Зірка» Ганни Мелікян. У останньому доробку продакшну - близько 30 проектів, серед яких серіали «Распутін», «Катерина Велика», «Чорні кішки», «Все можуть королі» (зйомки проходять в Україні, у провідній ролі - шоумен Максим Галкін), картини «Сповідь» Клима Шипенка, «Грішник» Дмитра Константинова, «Московські сутінки» Олени Званцової.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY