detector.media
28.05.2014 11:58
Посольство США виділяє гранти на проекти «Єдина Україна», які покращать співпрацю ЗМІ з різних регіонів
Посольство США виділяє гранти на проекти «Єдина Україна», які покращать співпрацю ЗМІ з різних регіонів

Фонд розвитку ЗМІ Посольства США оголосив конкурс проектів, які будуть сприяти поліпшенню співпраці, зв'язків та обміну інформацією між різними регіонами України «Єдина Україна». Про це йдеться на сайті відомства та у анонсі «Детектор медіа».

 

Мета конкурсу «Єдина Україна» - покращити взаєморозуміння та зв'язки, посилити або започаткувати нові механізми співпраці та обміну інформацією між регіональними медіа, медійними групами та активістами, а також реалізувати спільні проекти та заходи.

 

Тематика проектів поданих на конкурс включає професійні обміни між працівниками ЗМІ: створення та підсилення співпраці і нетворкінгу між студентами, журналістами, створення ефективних та довгострокових партнерств між неурядовими організаціями та ЗМІ для співпраці у таких напрямках, як прозорість уряду, права людини, гендерна рівність, боротьба з корупцією, запобігання торгівлі людьми.

 

Участь у конкурсі грантів можуть взяти незалежні засоби масової інформації та українські громадські організації, що займаються медійними питаннями.

 

Кінцевий термін подачі для подачі заявок на участь у конкурсі грантів - 10 червня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY