detector.media
25.05.2014 17:08
Іноземних журналістів під Слов’янськом обстріляли не українські силовики – «Інформаційний опір»

Про це пише ініціатор «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук у Facebook, коментуючи інформацію про загибель під Слов'янском італійського журналіста і його перекладача, а також поранення фоторепортера з Франції. «Трагічна подія, що стала, за попередніми даними, результатом мінометного обстрілу, трапилася біля залізничного переїзду біля Слов'янська. Найближчі позиції сил АТО в цьому районі - на горі Карачун. За оперативним даними групи "Інформаційний спротив", протягом доби 24 травня українські силовики не застосовували міномети в цьому районі», - заявив Тимчук.

 

За його словами, «не виглядає достовірною версія вбивства й поранення журналістів з автоматичної зброї українськими силовиками».

 

«Оскільки відстань від місця події до найближчих позицій сил АТО становить не менше 1,5 км», - зазначає ініціатор «Інформаційного спротиву».

 

Нагадаємо, 24 травня в селі Андріївка під м.Слов'янськом (Донецька обл.) було вбито італійського журналіста Андреа Роччеллі і його перекладача Андрія Миронова, а також поранено журналіста з Франції Вільяма Рогулена.

 

МЗС Італії підтвердило загибель італійського фоторепортера в Слов'янську.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY