detector.media
25.05.2014 13:58
МЗС Італії підтвердило загибель італійського фоторепортера в Слов’янську
МЗС Італії підтвердило загибель італійського фоторепортера в Слов’янську

Інформацію про загибель італійського фоторепортера в м. Слов'янську (Донецька обл.) підтвердило сьогодні, 25 травня,  Міністерство закордонних справ Італії. Про це повідомляє ТСН з посиланням на італійську газету Соггіеге della Sera.

 

За даними видання, 30-річний фоторепортер Андреа Роккеллі і його перекладач загинули 24 травня під час мінометного обстрілу в південній частині міста.

 

Газета посилається на знайомого італійського громадянина, який подзвонив йому на мобільний телефон. Трубку взяв чоловік, який російською мовою повідомив, що знайшли тіло журналіста і його речі.

 

Видання зазначає, що сьогодні до Києва прибудуть родичі загиблого.

 

У МВС України підтверджують загибель італійського фотографа під Слов'янськом, доля французького журналіста і російського перекладача невідома. Про це на брифінгу повідомив радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський, інформує «Интерфакс».

 

Раніше, російська газета «Комсомольская правда» стверджувала, що ввечері у суботу, 24 травня, в селі Андріївка під м.Слов'янськом (Донецька обл.) начебто було вбито італійського журналіста Андреа Роккеллі і його перекладача Андрія Миронова, а також поранено журналіста з Франції Вільяма Рогулена.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY