detector.media
25.05.2014 12:16
У Донецьку озброєні люди увірвалися на телеканал «Юніон» і вимагають зміни редполітики

В офіс донецького телеканалу «Юніон» увірвалися озброєні люди, вимагаючи зустрічі з керівництвом каналу. Про це йдеться на сайті каналу.

«25 травня близько 15 озброєних людей увірвалися в офіс телеканалу "Юніон"» , - йдеться в повідомленні на офіційному сайті телеканалу з посиланням на співробітників підприємства.

Збройні люди не представилися і зажадали зустрічі з керівництвом телеканалу. Ніяких силових дій з боку загарбників поки не виробляється , вимоги вони також не висували.

Озброєні люди зажадали розмістити в ефірі прапор Донецької народної республіки і змінити редакційну політику. Від телеканалу «Юніон» вимагають змінити інформаційну політику і висвітлювати діяльність органів управління ДНР. Про це озброєні люди повідомили сьогодні в ході переговорів з керівництвом телеканалу.

 

За їх словами, вони прибули з метою охорони телеканалу. Зараз люди зі зброєю покинули офіс телеканалу «Юніон», але повідомили, що можуть повернутися.

 

Нагадаємо, 8 травня представники так званої «Донецької народної республіки» захопили будівлю незалежного телеканалу «Юніон» у м.Донецьку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY