detector.media
24.05.2014 08:36
Перший національний транслюватиме Молитву за Україну
Перший національний транслюватиме Молитву за Україну

24 травня Перший національний у прямому ефірі покаже Молитву за Україну, що відбудеться у Києві, в Національному заповіднику «Софія Київська». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Трансляція події розпочнеться о 13.00, одразу після трансляції Молитви за Україну, мир і спокій з карпатської гори Хом'як.

 

У заході у «Софії Київській» візьмуть участь виконувач обов'язків Президента України Олександр Турчинов і Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

 

За Україну й український народ молитимуться предстоятелі різних церков і керівники релігійних організацій. Гості заходу й телеглядачі почують настанови: Філарета - Святішого Патріарха Київського і всієї Руси-України, предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату; Мефодія - Митрополита Київського і всієї України, предстоятеля Української автокефальної православної церкви; Святослава Шевчука - Верховного архієпископа, настоятеля Української греко-католицької церкви; Маркіяна Трофим'яка - Єпископа, заступника Голови Конференції єпископату Римсько-католицької церкви в Україні; В'ячеслава Нестерука - президента Всеукраїнського союзу об'єднань євангельських християн-баптистів; Григоріса Буніатяна - Архієпископа, глави Української єпархії Вірменської апостольської церкви; Якоба Дов Блайха - головного рабина Києва та України, президента Об'єднання іудейських релігійних організацій України.

 

Нагадаємо, сьогодні, 24 травня, в Україні розпочався «День тиші» перед виборами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY