detector.media
22.05.2014 20:21
Comments.ua заявляє про хакерську атаку
Comments.ua заявляє про хакерську атаку

Інтернет-видання Comments.ua заявляє, що сьогодні, 22 травня, близько 14:20 зафіксувало хакерську атаку, внаслідок чого в новинах та статтях інтернет-видання з'явилося вірусне повідомлення, що перенаправляє читачів на інший ресурс (який саме - видання не уточнює). Про це йдеться в листі видання за підписом шеф-редактора Comments.ua і головного редактора тижневика «Коментарі» Тетяни Мокротоварової.

 

«Редакція Comments.ua докладає максимум зусиль для того, щоб виявити джерело хакерської атаки та ліквідувати її наслідки», - йдеться в повідомленні.

 

Видання нагадує, що несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальної машини (сервер, на якому розміщений веб-портал Comments.ua), що призвело до блокування інформації, спотворення процесу обробки інформації є злочином, який передбачений ст. 361 Кримінального кодексу України.

 

Нагадаємо, що наприкінці минулого року в холдингу «Еволюшен Медіа», якому належать Comments.ua і «Коментарі», змінився власник. За інформацією джерел «Детектор медіа», «Еволюшен Медіа» придбали люди, наближені до влади. Інші джерела стверджують, що «Еволюшен Медіа» придбали структури Сергія Курченка. Однак у прес-службі холдингу пана Курченка «ВЕТЕК-Медіа» «Детектор медіа» сказали, що це неправда.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY