detector.media
22.05.2014 16:04
Серіал «Свати» змагається за звання найрейтинговішої телевізійної комедії світу
Серіал «Свати» змагається за звання найрейтинговішої телевізійної комедії світу

За підсумками 2013 року серіал «Свати» виробництва студії «Квартал 95» вдруге номінований на премію телевізійного фестивалю в м.Монте-Карло (Монако). Про це повідомляє прес-служба студії «Квартал 95».

 

Серіал «Свати» потрапили в категорію «Телевізійний комедійний серіал» в номінації «Приз міжнародної аудиторії». У номінації нагороджуються телевізійні фільми, які протягом року зібрали біля телевізорів світу найбільшу кількість глядачів.

 

Нагадаємо, в 2012 році «Свати» вже було номіновано  в категорії «Телевізійний комедійний серіал» разом з серіалами «Відчайдушні домогосподарки» і «Теорія великого вибуху». Цього року головні конкуренти українського серіалу - «Американська сімейка» (Modern Family, Fox - США) і «Згодна, згодна» (I do, I do, MBC - Південна Корея).

 

Переможці будуть оголошені на церемонії вручення премій «Золота німфа», яка відбудеться 11 червня в Монако.

 

Як відомо, 54-й телевізійний фестиваль у Монте-Карло цього року пройде з 7 по 11 червня. Премія «Приз міжнародної аудиторії» організована Телевізійним фестивалем у Монте-Карло спільно з французькою компанією Eurodata TV Worldwide, що спеціалізується на дослідженнях в області телемаркетингу. Премія вручається в трьох категоріях: драматичний серіал, комедійний серіал і теленовела (мильна опера).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY