detector.media
20.05.2014 15:29
Cергій Дорофеєв став креативним продюсером телеканалу ZIK
Cергій Дорофеєв став креативним продюсером телеканалу ZIK

Теле- та радіоведучий і маркетолог у сфері ЗМІ Сергій Дорофеєв 16 травня підписав контракт із телеканалом ZIK. Він зайняв посаду креативного продюсера. Водночас уже восени Сергій Дорофеєв, імовірно, стане ще й ведучим нової авторської програми на ZIK. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше, у квітні, генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов підтвердив «Детектор медіа», що телеканал ZIK веде перемовини із Сергієм Дорофеєвим.

 

«Я прийняв пропозицію телеканалу ZIK з однієї простої причини - інші пропозиції були пов'язані з ідеями, які в різні часи я вже втілював. ZIK запропонував виклик: фактично придумати і реалізувати новий телеканал. Як людина азартна я не міг це проігнорувати», - говорить пан Дорофеєв.

 

У межах компетенції нового креативного продюсера - програмування каналу, розробка нових продуктів і форматування наявного контенту. Також позиціонування, імідж і просування як усього бренду ZIK, так і окремих його складових. «Це саме те, чим я почасти займався в редакції ранкового мовлення «Інтера» до запуску ток-шоу «Стосується кожного», і чим займався в Мінську. Це те, що мені завжди було цікаво і що я давно викладав - маркетинг ЗМІ», - пояснив пан Дорофеєв.

 

За словами креативного продюсера, центр ваги ZIK зміщується в Київ, у планах каналу -відкриття столичної студії, розширення території покриття по всій Україні і збільшення числа ефірних платформ. Тож до осені Сергій Дорофеєв працюватиме виключно менеджером. А вже восени він планує повернутися «в кадр».

 

Пан Дорофеєв також подякував «Інтеру»: «Якби не труднощі, через які мені довелося там пройти, я б так і не дізнався особливості національного телевиробництва». «Роботи попереду багато. Дякую колегам, які мене підтримують», - додав він.

 

Нагадаємо, що Сергій Дорофеєв тривало жив і працював у Мінську. У Білорусі останній телеефір провів під час президентських виборів у грудні 2010 року - ток-шоу «Вибір». Президент Білорусі Олександр Лукашенко виявився дуже незадоволеним цим ефіром. Сергій Дорофеєв фактично отримав заборону на професію в Білорусі.

 

У 2011 році Сергій Дорофеєв розпочав співпрацю з українським 5-м каналом. Був ведучим авторської програми «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» і ток-шоу «Час: підсумки дня». У листопаді 2012 року став переможцем національної премії «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

 

Із квітня 2013-го і до квітня 2014-го співпрацював із телеканалом «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY