detector.media
19.05.2014 20:05
GfK припинила досліджувати радіослухання в Криму
GfK припинила досліджувати радіослухання в Криму

Дослідницька компанія GfK Ukraine призупинила дослідження радіослухання в Криму. Про це йдеться в повідомленні «Радіокомітету», який є замовником дослідження.

 

Наступна, друга хвиля дослідження за 2014 рік не міститиме даних по Криму. Про це повідомив координатор «Радіокомітету», керівник Дослідницького центру НАМ Віталій Гордузенко.

 

«У зв'язку з тим, що на даний момент у Криму вимикають українські радіостанції «Радіокомітет» прийняв рішення тимчасово, починаючи з другої хвилі 2014 року, припинити дослідження радіослухання на півострові. Як тільки відновиться повноцінний ефір українських радіостанцій, поставка даних по Криму також відновиться. Маємо надію, що ринок поставиться до цього з розумінням», - сказав він.

 

Перша хвиля дослідження, що проводилася з 20 січня по 30 березня, ще містить інформацію про радіослухання в Криму.

 

Дослідження Radio Research проводиться компанією GfK Ukraine методом комп'ютеризованого телефонного опитування слухання за вчорашній день Day after recall CATI (DAR CATI) на замовлення міжгалузевого індустріального об'єднання «Радіокомітет». Опитування проводиться серед населення України, що мешкає в містах із населенням 50 тис.+, у віці 12-65 років. Обсяг вибірки - 14 530 респондентів.

 

Нагадаємо, що з 1 квітня дослідницька компанія «Nielsen Україна» припинила досліджувати телеперегляд у Криму «у зв'язку з технічною, логістичною та юридичною неможливістю проводити якісне вимірювання телеаудиторї згідно з технічним завданням».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY