detector.media
15.05.2014 18:00
«1+1» сьогодні покаже документальний фільм «Жіночі обличчя революції»
«1+1» сьогодні покаже документальний фільм «Жіночі обличчя революції»

Сьогодні, 15 травня, о 22:20 телеканал «1+1» покаже документальний фільм «Жіночі обличчя революції». Про це йдеться на сайті каналу.

 

У прес-службі каналу «Детектор медіа» повідомили, що виробник стрічки - Sister's Production. Хто автор і режисер - не уточнили.

 

«Це розповідь про жінок революції гідності. Вони не знайомі між собою, проте всіх їх об'єднує любов. До сина, до коханого, до своєї Батьківщини, - йдеться в анонсі. - Відверто про власну точку відліку, точку неповернення, про свою барикаду розкажуть жінки. Дружина, яка стояла на лінії вогню пліч-о-пліч зі своїм чоловіком. Дівчина, яка закохалася в простого хлопця, а втратила героя. Жінка, яка перетворилася на воїна. Мати, яка опинилася зі своїм сином по різні боки барикад. Та мати, яка виховувала свідомого сина, а виховала героя. Героя небесної сотні... Кожна із них зазирнула в очі смерті, але знайшла в собі сили, щоб жити далі. Майдан змінив їхні життя назавжди».

 

Нагадаємо, що у квітні по четвергах канал «1+1» показував цикл документальних фільмів про події Євромайдану «Зима, що нас змінила» виробництва творчого об'єднання документалістів «Вавилон'13» (Babylon'13) і каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY