detector.media
15.05.2014 17:31
Володимир Квашин очолив сейлз-хаус «Медіапартнерство» медіахолдингу Ріната Ахметова
Володимир Квашин очолив сейлз-хаус «Медіапартнерство» медіахолдингу Ріната Ахметова

Директором сейлз-хаусу «Медіапартнерство», що входить до медіахолдингу «Медіа Група Україна», призначено Володимира Квашина. Про це повідомляє прес-служба медіа холдингу.

 

Володимир Квашин очолив сейлз-хауз та почав здійснювати оперативне керівництво з 12 травня 2014 року. Посаду директора сейлз-хаузу «Медіапартнерство» він суміщає з посадою комерційного директора холдингу «Медіа Група Україна», в рамках якої відповідає за розробку та впровадження комерційної стратегії з продажу реклами на телеканалах групи, керівництво продажами спонсорських продуктів на телеканалах, а також розробку та впровадження комерційної стратегії пакетування продуктів медіахолдингу.

 

До команди холдингу «Медіа Група Україна» Володимир Квашин приєднався в жовтні 2012 року. Раніше він обіймав різні посади на українських телеканалах, а в період з 2011 по 2012 рік очолював агенцію «Спорт Маркет Плюс», що спеціалізується на реалізації спонсорства на ТБ та в інших ЗМІ.

 

Вероніка Радченко, яка раніше обіймала посаду директора «Медіапартнерства» (із січня 2013 року), прийняла рішення піти у «вільне плавання» та працювати на проектній основі, йдеться в повідомленні. Вона також продовжить співпрацю із сейлз-хаузом у новому статусі - як позаштатний консультант. «Для себе в майбутньому я обрала шлях позаштатного співробітництва, тобто співпрацюватиму на окремих проектах, що мають конкретну мету, терміни виконання, із розумінням очікуваного результату. Переді мною це відкриває більше можливостей і дозволяє контактувати з іншими бізнесами», - пояснила вона, висловивши вдячність компанії та колективу.

 

Пан Квашин подякував пані Радченко за виконану роботу. «За час її керівництва було організовано та налагоджено бізнес-процес, створено ефективну команду. В результаті виконаної роботи суттєво покращилися фінансово-економічні показники компанії», - сказав він.

 

Нагадаємо, що «Медіапартнерство» - це власний сейлз-хаус медіахолдингу «Медіа Група Україна», заснований у 2009 році. Забезпечує продаж прямої реклами на телеканалах групи («Україна», НЛО TV, «Футбол 1» і «Футбол 2»), а також на телеканалах партнерів (Tonis і 5 канал).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY