detector.media
14.05.2014 16:45
Канали «Медіа Група Україна» покажуть фінал Ліги Європи, а «2+2» – фінал Ліги чемпіонів УЄФА
Канали «Медіа Група Україна» покажуть фінал Ліги Європи, а «2+2» – фінал Ліги чемпіонів УЄФА

Сьогодні, 14 травня, о 21:30 канали «Україна», «Футбол 1», а також «Футбол 2» в HD-якості транслюватимуть у прямому ефірі фінальний матч Ліги Європи УЄФА між португальською «Бенфікою» та іспанською «Севільєю».

 

А 24 травня о 21:30 телеканал «2+2» покаже в прямому ефірі фінал Ліги чемпіонів УЄФА, куди вийшли мадридські клуби «Реал» та «Атлетіко».

 

Про це повідомляють у прес-службах каналів, що є офіційними мовниками футбольних заходів.

 

14 травня на каналі «Футбол 1» перед фіналом Ліги Європи о 20:30 стартує інформаційно-аналітична програма «Шлях до Турина» з ведучим Андрієм Малиновським та експертами Віктором Леоненко і Роберто Моралесом. В ефірі обіцяють ексклюзивні прямі включення з Турина. Після матчу відбудеться церемонія нагородження переможців. Потім у студії програми «Шлях до Турина» експерти розберуть найкращі моменти фіналу Ліги Європи, а також поділяться своїми думками стосовно гри.

 

24 травня на каналі «2+2» перед матчем у програмі «Про Лігу чемпіонів» о 21:00 розкажуть про те, як суперники йшли до фіналу, і представлять найсвіжіші новини з Лісабона. Після гри в програмі «Про Лігу чемпіонів» обіцяють розібрати найцікавіші ігрові моменти, подати інтерв'ю та аналітику футбольних експертів.

 

Коментувати фінальний матч Ліги чемпіонів будуть Сергій Нагорняк та Олександр Золотогорський.

 

Онлайн-трансляцію поєдинку можна буде переглянути на офіційному сайті каналу «2+2».

 

Ольга Артеменко, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY