detector.media
14.05.2014 15:40
Фінал Кубка України з футболу 15 травня транслюватимуть «Україна» та «Футбол 2»
Фінал Кубка України з футболу 15 травня транслюватимуть «Україна» та «Футбол 2»

У четвер, 15 травня, о 19:55 відбудеться пряма трансляція фіналу Кубка України з футболу на каналі «Україна» та в HD-якості на телеканалі «Футбол 2». Про це повідомляє прес-служба телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2».

 

Матч за національний кубок відбудеться в Полтаві, де за нього боротимуться команди «Динамо» (Київ) і «Шахтар» (Донецьк). З місця подій матч коментуватимуть Сергій Панасюк та Олександр Сопко.

 

Висвітлення поєдинку за участю українських футбольних грандів розпочнеться о 19:00 на каналі «Футбол 2» виїзною студією інформаційно-аналітичної програми «Футбол live». Аналіз стану команд та прогнози на матч обговорять ведучий Іван Гресько та експерти Йожеф Сабо і Сергій Морозов. Також в ефірі покажуть коментарі гравців, ексклюзивні прямі включення та інтерв'ю.

 

Після завершення поєдинку відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців, а о 22:15 в післяматчевій студії програми на каналі «Футбол 2» на глядачів чекає розгорнутий аналіз гри.

 

Нагадаємо, днем раніше виконком Федерації футболу України в цілях безпеки ухвалив рішення проводити матч без присутності глядачів. Проте, вже сьогодні віце-президент ФФУ Анатолій Попов запевнив фанатів, що фінал кубка відбудеться із вболівальниками на трибунах.

 

Світлана Жиляєва, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY