detector.media
14.05.2014 11:27
Канал «Україна» знімає телероман про життя білявої циганки «Красуня Ляля» за сценарієм Гнєдаш
Канал «Україна» знімає телероман про життя білявої циганки «Красуня Ляля» за сценарієм Гнєдаш

6 травня канал «Україна» розпочав зйомки до 95-серійного серіалу про життя білявої циганки - «Дворняжка Ляля», сценарії для якої написала Тетяна Гнєдаш. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Сага про циганку Лялю Рубінову складатиметься з трьох частин - «Дворняжка Ляля» (30 серій), «Красуня Ляля» (30 серій) та «Ляля. Повернення» (35 серій).

 

За сюжетом стрічки 17-річній циганці Лялі Рубіновій дуже потрібні гроші, тому вона вирішує вночі пограбувати будинок місцевих багатіїв Свиридових. У момент злочину її застає син господаря будинку Сергій. Але замість того, щоб викликати поліцію, молодий чоловік пропонує грабіжниці вийти за нього заміж. Ляля погоджується на пропозицію, але у пари не все складається добре.  

 

Сценаристка телероману Тетяна Гнєдаш розповіла, що сага про Лялю Рубінову буде цікава глядачам, так як кожен зможе побачити у серіалі боротьбу за справедливість.

 

«Ми вигадали цю історію в жовтні минулого року. Події серіалу,  в основному, розгортаються на південному-сході України - прекрасному, дружньому та мирному. Ляля Рубінова народилась і виросла на цих просторах, вона  любить, вірить в щастя і несамовито бореться за справедливість. І перемагає, тому що вміє відрізняти брехню від правди і не дозволяє ненависті оселитися в своєму серці. Думаю, для багатьох з нас ця історія здасться особистою», - пояснює сценарист.

 

Головний режисер серіалу  Дмитро Гольдман  повідомив, що для зйомок картини продакшн використовуватиме новітні кінотехнології. «Ми розпочали зйомки дуже цікавого і красивого кіно. І телеглядачів порадує не лише захоплюючий сюжет і прекрасна гра акторів, але і видовищна картинка. Трилогію "Красуня Ляля" ми будемо знімати, використовуючи найновітніші кінотехнології», - сказав пан Гольдман.

 

В головних ролях у телеромані знімаються Олександр Попов, Оксана Жданова, Ада Роговцева, Надія Костюк, Костянтин Данилюк, Дмитро Лялєнков, Оксана Сташенко, Федір Гурінець, Василь Мазур, Світлана Зельбет, Олена Борисова та інші.

 

Зйомки серіалу проходять в Київській області і продовжаться все літо.

 

В ефірі телеканалу «Україна» прем'єра серіалу запланована на серпень.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY