detector.media
13.05.2014 14:59
Замість Валентина Резніченка радіогрупу УМХ очолила Валерія Строганова з Росії
Замість Валентина Резніченка радіогрупу УМХ очолила Валерія Строганова з Росії

Сьогодні, 13 травня, колективу радіогрупи УМХ (підрозділ холдингу UMH Group) представили нового керівника - Валерію Строганову. Пані Строганова очолила радіогрупу замість Валентина Резніченка, який залишив холдинг. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердили в прес-службі радіогрупи УМХ.

 

Валерія Строганова - російський радіоменеджер, у минулому була гендиректором радіостанцій «Ретро», Newtone FM, «Коммерсантъ FM».

 

Зв'язатися з паном Резніченком «Детектор медіа» не вдалося. Генеральний директор радіогрупи УМХ Юрій Голік, який протягом останніх півтора років здійснює оперативне управління радіогрупою, від коментарів відмовився, порадивши звертатися до прес-служби.

 

У прес-службі радіогрупи змогли лише підтвердити інформацію, а деталі кадрових змін пообіцяли прокоментувати в прес-службі всього холдингу UMH. «Детектор медіа» очікує на коментар.

 

Валентин Резніченко працював в UMH понад 18 років. З березня 2003 року був віце-президентом UMH, співвласником радіогрупи, головою правління радіогрупи УМХ. Після завершення угоди з купівлі UMH Group Сергієм Курченком у Бориса Ложкіна у листопаді 2013 року був одним з кількох медіаменеджерів з команди Бориса Ложкіна, які залишилися працювати в UMH з новим власником Сергієм Курченком.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY