detector.media
13.05.2014 13:51
У Луганську сепаратисти викрали батька журналіста і вимагали розказати, де син
У Луганську сепаратисти викрали батька журналіста і вимагали розказати, де син

12 травня в м.Луганську близько 20.00 представники самопроголошеної «Донецької народної республіки» (ДНР) і так званої Армії південного-сходу в масках увірвалися в будинок батьків журналіста Всеволода Филимоненка і силою змусили його батька Костянтина Филимоненка, якому 67 років, поїхати разом з ними. Про це повідомляє інформаційне агентство «112 Україна».

 

Батька журналіста  повезли в захоплену будівлю СБУ, де довгий час в допитували про діяльність його сина, журналіста Всеволода Филимоненка, про співпрацю сина з народним депутатом Олегом Ляшком. Сепаратисти намагалися дізнатися, де знаходиться Всеволод Филимоненко, який наразі переховується.

 

«Я вийшов на зв'язок із тими, хто взяв у заручники батька. Але від них я почув щось незв'язне. Вони сказали, що готові обміняти мого батька на Олега Ляшка. І після цього я перестав розмовляти», - розповів журналіст.

 

Також медійник додав, що його батька допитували, але не катували.

 

«Його запитували, де я зараз, яке маю відношення до Олега Ляшка, чи не приймаю участі у АТО», - додав пан Филимоненко.

 

Як повідомляє «112 Україна», об 23.00 заручника було звільнено. У коментарі Всеволод Филимоненко сказав, що задіяв до звільнення свого батька дуже багатьох людей, але не знає, хто конкретно допоміг звільнити заручника.

 

«Детектор медіа»

Фото -  «112 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY