detector.media
13.05.2014 13:13
Український серіал «Метелики» візьме участь у конкурсі Shanghai TV Festival у Китаї
Український серіал «Метелики» візьме участь у конкурсі Shanghai TV Festival у Китаї

Драматичний серіал «Метелики» виробництва української кінокомпанії Film.ua потрапив у номінацію «Телефільм/міні-серіал» фестивалю Shanghai TV Festival, який пройде з 9 по 13 червня в Шанхаї, Китай. Про це повідомляє сайт компанії Film.ua.

 

«Метелики» боротимуться в конкурсній програмі Magnolia Awards, яка складається з чотирьох блоків: телефільми, телесеріали, документальні фільми й анімація. Magnolia Awards орієнтується на оригінальні програми, які формують основні тренди, що впливають на ринок і індустрію.

 

Серіал «Метелики» розповідає про історію любові двох молодих людей, яка зародилася в екстремальних обставинах, - відразу після техногенної катастрофи в Чорнобилі, яка сталася 26 квітня 1986 року. За чотири серії творці фільму «Метелики» розповідають про драму тисяч людей, які виявилися по сусідству з епіцентром вибуху на Чорнобильській АЕС. Головні герої - школярка Аля (Марія Поєзжаєва) і солдат термінової служби Павло (Юрій Борисов) - його частину кинули на ліквідацію наслідків аварії. Він отримав смертельну дозу опромінення, але знайде сили і втече з лікарні до коханої дівчини в спорожніле місто Прип'ять.

 

Нагадаємо, що цього року фільм «Метелики» був удостоєний найвищої нагороди Platinum Remi Award на Worldfest Houston; призу Silver Plaque на Chicago International Film Festival Television Awards; отримав нагороду за кращі візуальні ефекти в телесеріалі на FICCI BAF Awards, а також був номінований відразу в двох категоріях найбільшого фестивалю зі спецефектів VES Awards.

 

The Shanghai TV Festival був заснований в 1986 році і є одним з небагатьох фестивалів тих, що поєднують у собі конкурсну програму, телеринок і форум.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY