detector.media
12.05.2014 19:21
Журналісти BBC робитимуть включення в ТСН на «1+1»
Журналісти BBC робитимуть включення в ТСН на «1+1»

З 12 травня, щопонеділка та щосереди, журналісти «BBC Україна» (підрозділ Всесвітньої служби BBC) наживо виходитимуть в ефір основного інформаційного випуску ТСН на каналі «1+1» о 19.30. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Включення відбуватимуться із центру новинного мовлення BBC - New Broadcasting House у Лондоні. Журналісти BBC пропонуватимуть глядачам «1+1» міжнародний контекст актуальних подій регіону, а також аналіз ключових британських і світових новин.

 

Це перший спільний проект з українським телеканалом, хоча «BBC Україна» вже має низку партнерів з-поміж українських інформаційних веб-ресурсів.

 

«Популярність "ВВС Україна" невпинно зростає, а користувачі приходять на сайт bbc.ua за збалансованими, неупередженими і правдивими новинами, інтерв'ю та аналітичними статтями. Чудово те, що завдяки співпраці з таким авторитетним телеканалом, як "1+1", наші журналісти отримають нову аудиторію по всій Україні», - каже редактор відділу Європи Всесвітньої служби ВВС Артем Лісс.

 

Голова відділу розвитку Всесвітньої служби ВВС Фредерик Дyрман, відповідальний за європейські служби, вважає, що партнерство з «1+1» наблизить «ВВС Україна» до ширшої аудиторії в критичний в історії України час.

 

«ТСН - провідна інформаційна програма в Україні, наші ведучі і журналісти щороку отримують найпрестижніші професійні нагороди. Втім, таке партнерство для нас - честь, бо ВВС - трендсетер у світі міжнародних новин і золотий стандарт для журналістів. Ми прагнемо здивувати своїх глядачів, і, я впевнений, що внесок ВВС збільшить привабливість наших програм», - зазначає Сергій Попов, директор інформаційного мовлення «1+1 Медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY