detector.media
08.05.2014 14:44
Газета «Левый берег» відновить вихід у Дніпропетровську наприкінці травня
Газета «Левый берег» відновить вихід у Дніпропетровську наприкінці травня

Перший після трирічної перерви випуск газети «Левый берег» («Лівий берег») вийде в Дніпропетровську наприкінці травня. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор інтернет-видання LB.ua Олег Базар.

 

Хто буде видавцем газети (чи це буде Gorshenin Group) і головним редактором, поки що невідомо. Ці питання, за словами пана Базара, ще вирішуються.

 

«Левый берег» буде тижневиком, виходитиме, найімовірніше, наприкінці тижня.

 

«Видаватися газета буде в Дніпропетровську. Ми (LB.ua) будемо брати в цьому посильну участь. Точно будемо обмінюватися матеріалами: ми будемо забезпечувати київський контент, від них будемо отримувати матеріали по Дніпропетровську», - розповів пан Базар.

 

Нагадаємо, на початку квітня стало відомо про рішення видавців відродити газету «Левый берег», що видавалася у 2008-2011 роках.

 

Тижневик «Левый берег», який позиціонувався як «газета для Південного Сходу», видавався в Дніпропетровську з квітня 2008 року. Пізніше став поширюватися в Харкові та Одесі. У 2009 році з'явився також київський випуск «Левого берега», тоді ж почало працювати інтернет-видання LB.ua. Сумарний наклад газети становив 300 тисяч примірників.

 

Видавцем «Левого берега» був Інститут Горшеніна, директором якого був політолог Кость Бондаренко, а президентом - дніпропетровський бізнесмен Вадим Омельченко. Кость Бондаренко також був шеф-редактором «Левого берега».

 

Із січня 2011 року випуск газети було припинено. А Gorshenin Group, у яку було реорганізовано Інститут Горшеніна, продовжила розвивати проект LB.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY