detector.media
08.05.2014 13:12
«Студія Квартал 95» розпочала зйомки комедії «8 перших розлучень»
«Студія Квартал 95» розпочала зйомки комедії «8 перших розлучень»

7 травня  продакшн «Студія Квартал 95» та продюсерський центр  «Горад»  почали  зйомки нового комедійного фільму «8 перших розлучень». Про це повідомили у прес-службі «Студії Квартал 95».

 

Фільм «8 перших розлучень»  стане продовженням історії  закоханої пари Віри і Микити, які були головними героями  стрічки «8 перших побачень». 

 

Режисер Марюс Вайсберг розповів, що рішення зняти продовження «8 перших побачень» є логічним та передбачуваним.

 

«Ще закінчуючи перший фільм, ми знали, що скоро зустрінемося знову - настільки наша команда полюбила цей проект. Головні ролі, як і в першому фільмі у нас грають Володимир Зеленський та Оксана Акіньшина. Також до нас приєдналися Михайло Галустян, Поліна Максимова та Олександр Ревва. Знімальний період триватиме до 10 червня, а на екрани фільм вийде 1 січня 2015 року», - сказав пан Вайсберг.

 

За сюжетом нової стрічки молоде подружжя Віри та Микити вирішує розлучитись та забути одне про одного.

 

«Після подій, розказаних в першому фільмі, проходить кілька років. Після чергової сварки Віра і Микита вирішують розлучитися. Завтра ж! Але завтра вони прокидаються в інших сім'ях. Микита одружений на іншій жінці, й Віра одружена з іншим. Спочатку ситуація здається веселою, і герої пробують переконати себе і один одного, що нова сім'я кожного з них ідеальна», - йдеться у анонсі фільму.

 

 

Над сценарієм фільму працювали: Андрій Яковлєв, Михайло Савін, Дмитро Козлов , Олександр Брагін, Юрій Костюк, Дмитро Григоренко, Юрій Микуленко. Продюсуванням стрічки «8 перших побачень» займаються Володимир Зеленський, Катерина Гордецька, Андрій Радько , Борис Шефір, Сергій Шефір, Андрій Яковлєв, Марюс Вайсберг. Оператор-постановник комедії Брюс Алан Грін.

 

Зйомки стрічки проходитимуть в Москві і Підмосков'ї.

 

Нагадаємо, фільм «8 перших побачень» став кращою комедією року вітчизняного виробництва за версією російської народної кінопремії «Жорж 2013».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY