detector.media
07.05.2014 18:07
8 травня канал «Ера» покаже інтерв’ю з Юрієм Шухевичем
8 травня канал «Ера» покаже інтерв’ю з Юрієм Шухевичем

8 травня на телеканалі «Ера» вийде спеціальний випуск програми «Країна онлайн», присвячений Дню перемоги. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма «Країна онлайн» вийде в ефір о 7.25.

 

До уваги глядачів буде представлено інтерв'ю з Юрієм Шухевичем, сином Романа Шухевича, українським політичним діячем, радянським дисидентом та політв'язнем, записане напередодні у м.Львові.

 

За словами автора програми, журналіста Олександра Золотька, головна теза розмови - це єднання.  «Для героя програми всі жителі України, в тому числі й ті, хто говорять російською мовою, це все - українці. І він не проти 9 травня, але не розуміє, у чому свято...»,  - сказав творець спецвипуску.

 

Нагадаємо, з 5 травня телеканал «112 Україна» розмістив у правому верхньому кутку кадру замість георгієвської стрічки новий символ - червоний мак на знак пам'яті про загиблих у Другій світовій війні. З цим символом виходять також в ефір низка регіональних телеканалів - Рівненське ТБ, дніпропетровський «11 канал» , телеканал «Криворіжжя» у м.Кривому Розі та інші.

 

Напередодні 9 травня «1+1» запускає трансляцію відеороликів, у яких телеведучі каналу розповідають, якими зусиллями далася перемога у Другій світовій війні їхнім сім'ям.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY