detector.media
07.05.2014 15:49
Рівненське ТБ виходить в ефір із новим символом пам’яті про загиблих у Другій світовій війні
Рівненське ТБ виходить в ефір із новим символом пам’яті про загиблих у Другій світовій війні

Із 7 травня телеканал Рівненського ТБ розмістив у правому верхньому кутку кадру новий символ на знак пам'яті про загиблих у Другій світовій війні - червоний мак.  Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Крім того, радіостанції «Край» та «Рівне-ФМ» підготували відповідне звукове оформлення.

 

«Цей знак є європейським символом, а цього року його вперше буде використано в Україні під час офіційних урочистих заходів, символізуючи завершення Другої світової війни та перемогу над нацизмом. Новий символ рекомендував Український інститут національної пам'яті, пояснюючи, що червоний мак є, з одного боку, квіткою, а з іншого - кривавим слідом від кулі, передає героїзм, страждання і смерть. Гасло символу - "Ніколи знову". Логотип розробили Український інститут національної пам'яті та Національна телекомпанія України», - повідомляє телеканал.

 

Нагадаємо, з 5 травня телеканал «112 Україна» розмістив у правому верхньому кутку кадру замість георгієвської стрічки новий символ - червоний мак на знак пам'яті про загиблих у Другій світовій війні.

 

Напередодні 9 травня «1+1» запускає трансляцію відеороликів, у яких телеведучі каналу розповідають, якими зусиллями далася перемога у Другій світовій війні їхнім сім'ям.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY