detector.media
06.05.2014 14:15
Сьогодні Перший покаже перший півфінал «Євробачення-2014», який оцінюватиме також українське журі
Сьогодні Перший покаже перший півфінал «Євробачення-2014», який оцінюватиме також українське журі

Сьогодні, 6 травня, Перший національний вестиме пряму трансляцію першого півфіналу пісенного конкурсу «Євробачення-2014». Про це повідомляє перс-служба телеканалу.

 

Трансляція почнеться о 22.00.

 

За правилами «Євробачення» голосуватиме за конкурсантів також професійне журі, до складу якого від України увійшли: Олександр Злотник (голова журі) - композитор, народний артист України; Олена Яловик - співачка; Костянтин Мішуков - музичний продюсер; Катерина Комар - співачка, композитор, продюсер; Алла Попова - співачка, народна артистка України.

 

Як відомо, на конкурсі «Євробачення-2014», що проходить цього річ у  м.Копенгагені (Данія), Україну представляє Марія Яремчук. У першому півфіналі під номером 9 вона виконає пісню Tick-tock.

 

Хоча виступи першого півфіналу розпочнуться лише о 22.00, глядачі Першого національного матимуть можливість побачити постановку Марії Яремчук раніше - у «Щоденнику пісенного конкурсу «Євробачення-2014» , який вийде в ефір о 17.50.

 

Шанувальники конкурсу матимуть змогу проголосувати за кожного з півфіналістів, крім представниці України. Про подробиці правил голосування можна дізнатись тут.

 

Усього за право увійти до десятки кращих і вибороти місце в фіналі «Євробачення-2014» змагатимуться представники 16-ти країн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY