detector.media
06.05.2014 12:43
Одеське ГУ МВС стверджує, що в журналіста Петра Ракуля стріляв не міліціонер
Одеське ГУ МВС стверджує, що в журналіста Петра Ракуля стріляв не міліціонер

Головне управлення МВС Україні в Одеській області спростовує інформацію, що 4 травня під час штурму Одеського міського управління міліції на вул. Преображенській журналіст інтернет-видання «Інформаційний центр» Петро Ракуль був поранений пострілом міліціонера. Про це повідомляє прес-служба Одеського міського управління міліції.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 4 травня в Одесі під час штурму, який відбувався на Преображенській вулиці біля слідчого ізолятора тимчасового утримання міського МВС, був поранений журналіст Петро Ракуль. За словами постраждалого і свідків, стріляв у журналіста міліціонер.

 

«Повідомляємо, що вказана інформація в частині, що стосується дій працівника міліції, не відповідає дійсності», - стверджує прес-служба Одеського міського управління міліції.

 

Міліція підтвердила факт, що Петро Ракуль отримав травматичне поранення лівої голені. За даним фактом слідчим відділом Приморського райвідділу міліції було розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

«Потерпілий, опитаний в рамках провадження, пояснив, що травму він отримав при невстановлених обставинах від невідомих осіб, яких не бачив, оскільки поранення було завдано заду», - йдеться у повідомленні одеської міліції.

 

Наразі досудове розслідування триває.

 

Під час інциденту Петро Ракуль був одягнений у спеціальний жилет з написом «Преса». Видання «Інформаційний центр» повідомляє, що, напевне, одному з представників правоохоронних органів не сподобалося те, що вдалося зняти журналісту під час подій біля міськвідділу міліції.

 

У журналіста сильна втрата крові, велика глибока вогнепальна рана і розірвані м'язи, інформує видання. На даний момент журналіст «Інформаційного центру» знаходиться в лікарні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY