detector.media
05.05.2014 14:57
Міліціонер вистрілив у ногу журналісту під час подій біля Одеського СІЗО (ФОТО)
Міліціонер вистрілив у ногу журналісту під час подій біля Одеського СІЗО (ФОТО)

Вчора, 4 травня, в м. Одесі під час штурму, який відбувався на Преображенській вулиці біля слідчого ізолятора тимчасового утримання міського МВС, був поранений журналіст інтернет-видання «Інформаційний центр» Петро Ракуль. Про це повідомляє сайт «Інформаційного центру».

 

За словами постраждалого і свідків, стріляв у журналіста міліціонер. Слід зазначити, що Петро Ракуль був одягнений у спеціальний жилет з написом «Преса». Видання «Інформаційний центр» пише, що, напевне, одному з представників правоохоронних органів не сподобалося те, що вдалося зняти журналісту під час подій біля міськвідділу міліції.

 

У журналіста сильна втрата крові, велика глибока вогнепальна рана і розірвані м'язи, інформує видання. На даний момент журналіст «Інформаційного центру» знаходиться в лікарні.

 

 

 

 

 

Нагадаємо, 2 травня в Одесі, під час зіткнень прибічників Євромайдану та Антимайдану, поранення отримав  головний редактор «Думская.Нет» Олег Константинов.

 

У нього навиліт прострелена рука - осколки лікарі вирішили не видаляти. Також у журналіста поранено ногу та спину.

 

Нині Олег Константинов перебуває в Єврейській лікарні (МКЛ № 1). Його прооперували. За інформацією «Думская.Нет», нині загрози життю журналіста немає.

 

Крім Олега Константинова 2 травня в Одесі, під час зіткнень прибічників Євромайдану та Антимайдану, постраждали щонайменше троє журналістів.

 

4 травня кореспондентка 5-го каналу Наталка Тарасовська зазнала переслідувань під час прямого включення з Одеси. Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за статтею про перешкоджання професійній журналістській діяльності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY