detector.media
30.04.2014 15:41
16-18 травня - Х Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок
16-18 травня - Х Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок

Х Київська міжнародна книжкова виставка пройде 16-18 травня цього року під відкритим небом, за адресою Хрещатик, 15.

 

У ювілейній виставці-ярмарку візьмуть участь вітчизняні та зарубіжні видавництва, поліграфічні підприємства, дитячі літературні журнали та газети, повідомила прес-служба  Держкомтелерадіо України.

 

За словами організаторів, вони ставлять за мету довести, що, не зважаючи на жодні обставини, книга в Україні була й залишиться фундаментом освіти, науки та духовності українського народу.

 

На цьогорічній виставці свої новинки представлять близько 60 видавничих організацій - знані «Дніпро», «Либідь», «Криниця», «Видавництво Старого Лева», а також молоді видавництва.

 

Окремою експозицією будуть представлені книги, присвячені святкуванню 200-річчя від  Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. У рамках виставки також відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу «Краща книга України 2013 року» та лауреатів міжнародних книжкових конкурсів.

 

На Хрещатику діятиме і  «Літературний салон», де учасники зможуть поспілкуватися із Іваном Драчем, Андрієм Курковим, Леонідом Горлачем та іншими письменниками.

 

Передбачається, що в рамках виставки-ярмарку відбудеться благодійна акція - безоплатна передача видань дитячим освітнім установам для поповнення їхніх бібліотечних фондів.

 

Світлана Жиляєва для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY