detector.media
30.04.2014 11:42
«Інтер» поверне «Обережно:) діти!» в ефір 3 травня в новому слоті
«Інтер» поверне «Обережно:) діти!» в ефір 3 травня в новому слоті

Телеканал «Інтер» не закривав шоу «Обережно:) діти!» і поверне його в ефір найближчої суботи, 3 травня, але вже в ранковому слоті. Про це повідомили «Детектор медіа» в прес-службі каналу, коментуючи інформацію «Дусі» про закриття проекту.

 

Шоу не було в ефірі 26 квітня, тому що це був день пам'яті жертв аварії на ЧАЕС. «Керівництво каналу прийняло рішення не ставити в цей день в ефіру ніяких розважальних програм», - пояснили в прес-службі.

 

Загалом в ефір вийде п'ять випусків шоу. Черговий випуск глядачі побачать 3 травня об 11:00.

 

«Від початку передбачалося, що в поточному телевізійному сезоні вийде п'ять випусків шоу "Обережно:) діти!". Усі вони будуть показані в ефірі. Можливість продовження шоу в новому сезоні на каналі обговорюється», - повідомили в прес-службі.

 

Нагадаємо, «Обережно:) діти!» - це сімейне розважальне шоу, в якому беруть участь українські зірки зі своїми дітьми. Проект знято за форматом Big Star's Little Star британської компанії ITV. Виробництво - «07 продакшн», ведучий - Андрій Доманський.

 

Шоу стартувало в ефірі 12 квітня, спершу виходило по суботах о 17:00. Із 3 травня шоу перенесли в сітці на 11:00 суботи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY