detector.media
29.04.2014 18:12
Канал «1+1» запустив позитивні весняні заставки
Канал «1+1» запустив позитивні весняні заставки

В ефірі каналу «1+1»  з'явилася серія весняних заставок «Віримо в краще», у яких ведучі телеканалу діляться з глядачами своїми мріями. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Канал «1+1» називає нову серію заставок «креативними мотиваторами». Телеведучі каналу діляться позитивними месседжами, які покращують настрій. У глядачів є можливість завантажити «мотиватор» на свій девайс: мобільний телефон, планшет або комп'ютер.

 

Ведуча Марічка Падалко взяла участь у зйомках разом з трьома своїми дітьми.  «Щастя - бути разом!» - нагадує вона глядачам. Юрій Горбунов авторитетно заявляє, що життя прекрасне.  Ведуча ТСН Наталія Мосейчук підтверджує, що чудеса стаються щодня. Алла Мазур запевняє: «Весна надихає!». Життєвий принцип Соломії Вітвіцької - «Кожен день - особливий!».

 

 

«Краса й позитивне мислення рятують світ ефективніше, ніж сама краса. Вони підносять над проблемами, і на такому рівні світлі сили швидше приходять на допомогу, - каже ведуча «ТСН. Ніч» Юлія Бориско. - Мій девіз у житті - кожна усмішка важлива! А особливо у важкі часи».

 

Ідея заставок з'явилася у креативного директора управління маркетингу «1+1» Сергія Кривошеї ще взимку, на Майдані.

 

«У весняних «айдішках» нам треба було візуалізувати загальний слоган весняної кампанії каналу «Віримо в краще». Ідея народилася не на робочому місці, а на Майдані (це ще у січні було). Біля барикади на Інститутській побачив маленьку дівчинку, яка допомагала мамі прибирати сніг. В одній руці вона тримала лопатку, а в другій синьо-жовту кульку. В якусь мить дівчинка випадково випустила повітряну кульку, і та полетіла у бік Стелли. А дитина зачаровано  на це дивилася. Весна - це завжди пора сподівань на краще. Різні люди, задумуючи свої щирі й теплі бажання, відпускають їх, діляться ними. Ведучі «1+1» діляться своїми мріями на краще з глядачами. Отака проста ідея»,  - сказав креативний директор управління маркетингу «1+1».

 

Всі заставки можна переглянути тут.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY