detector.media
29.04.2014 17:55
Фільм «Плем`я» Мирослава Слабошпицького вийде в прокат у вересні
Фільм «Плем`я» Мирослава Слабошпицького вийде в прокат у вересні

На широкому екрані стрічку «Плем`я» режисера Мирослава Слабошпицького українці побачать у вересні цього року. Про це повідомляється на сайті офіційного дистрибутора фільму в Україні, компанії «Артхаус трафік».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», картина «Плем'я» представить Україну в конкурсній секції «Тиждень критики» 67-го Каннського фестивалю-2014. Стрічка Мирослава Слабошпицкого  змагатиметься за один із головних призів 67-го кінофоруму «Золоту камеру» (Сamera D`Or), що вручається  за найкращий повнометражный дебют.

 

Картина - в числі семи номинантів на нагороди конкурсної програми Канн «Тиждень критики»,  куди, за даними «Артхаус трафік», її було відібрано з-поміж 1200 претендентів.

 

Фільм «Плем'я» знятий кінокомпанією «Гармата Фільм» за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та фонду Hubert Bals Роттердамського кінофестивалю.

 

«Плем'я» - дебютна повнометражна стрічка режисера.

 

2012-го року 23-хвилинний фільм Мирослава Слабошпицького «Ядерні відходи», знятий в рамках проекту «Україно, goodbye!», здобув «Срібного леопарда» в конкурсній програмі «Леопард майбутнього» Міжнародного кінофестивалю в Локарно. У 2013-му Мирославу Слабошпицькому за фільм було вручено «Золоту медаль Белграда» 60-го ювілейного Кінофестивалю документального і коротко­­метражного кіно в Белграді.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://arthousetraffic.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY