detector.media
29.04.2014 14:33
«Рівненське агентство журналістських розслідувань» заявляє про погрози з боку бізнесмена

Головний редактор «Рівненського агентства журналістських розслідувань» Володимир Торбіч заявляє про погрози з боку бізнесмена Михайла Вулаха. Цю інформацію сайту «Четверта влада» пан Торбіч підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

У своїх листах та дзвінках до редакції пан Вулах висловив незгоду із фактами, опублікованими в матеріалі «Бізнес на самотніх пенсіонерах: чим більше заплатиш, тим менше «бабка» проживе». У статті, зокрема, йдеться про те, що «Центр соціального захисту і допомоги пенсіонерам» під керівництвом Михайла Вулаха нібито використовує прогалини в законодавстві та правову неграмотність пенсіонерів. Особливо журналістів «Рівненського агентства журналістських розслідувань» обурила фраза з рекламної кампанії зазначеного Центру: «Чем больше вы заплатите - тем старшим будет пенсионер и лучше квартира».

 

Після публікації розслідування пан Вулах інші представники «Центр соціального захисту і допомоги пенсіонерам» «неодноразово по е-мейлу та телефоном переконували зняти матеріал із сайту», погрожували судом, зазначають представники «Рівненського агентства журналістських розслідувань».

 

28 квітня, як розповів Володимир Торбіч, фігурант публікації почав наполягати на зустрічі з журналістом та просив надати йому адресу редакції.

 

«Якщо ви не готові з нами зустрічатися та вирішувати питання мирно, тоді ваші дії схожі на шахрайство. Тоді ми приїдемо до вас без домовленості. І ви відповісте за наклеп. Також будьте впевнені, що правоохоронні органи будуть довго і уважно вивчати вашу діяльність. Ми зробимо все можливе для цього. Тому настійно рекомендуємо вам зустрітися «за домовленістю», щоби ви розібралися в цьому питанні», - йдеться у листі, автором якого, як стверджують у «Рівненському агентстві журналістських розслідувань», є Михайло Вулах.

 

 

Як розповів у коментарі «Детектор медіа» Володимир Торбіч, редакція не надала свою адресу Михайлу Вулаху. До міліції з цього питання журналісти не зверталися. «Для початку нехай спробує нас знайти. Щодо автора матеріалу, то Оксана Ужвін давно залишила Рівне», - розповів редактор.

 

Як припускає редактор, публікація про діяльність «Центр соціального захисту і допомоги пенсіонерам» може і досі заважати Михайлу Вулаху. «Я думаю, що він політикою вирішив зайнятися. Й вочевидь ця публікація йому заважає. Кілька місяців тому він був кандидатом в народні депутати».

 

«Детектор медіа» готова надати можливість висловити свою точку зору щодо зазначеної ситуації Михайлу Вулаху.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://4vlada.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY