detector.media
29.04.2014 11:30
Малазонія подає до суду на Княжицького за оприлюднення «розписки» про буцімто отримання грошей за джинсу
Малазонія подає до суду на Княжицького за оприлюднення «розписки» про буцімто отримання грошей за джинсу

Головний редактор НІС (новинного продакшну каналу «Інтер») Лаврентій Малазонія має намір подати заяву до суду на народного депутата Миколу Княжицького за оприлюднення, за його словами, «фейкової розписки», згідно з якою журналіст начебто отримав гроші за вихід замовних сюжетів на NewsOne. Цю інформацію пан Малазонія підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

За словами Лаврентія Малазонії, його захищатимуть адвокати з адвокатського об'єднання «Аверлекс».

 

«Мої права захищатимуть Ігор Федоренко, партнер, адвокат і Вікторія Кіріна, юрист кримінально-правового департаменту адвокатського об'єднання "Аверлекс". Це саме ті адвокати, які захищали журналістів Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя. Ми доведемо, що Княжицький такий самий "медіатітушка"», - заявив Лаврентій Малазонія.

 

Нагадаємо, Лаврентій Малазонія та екс-головред газети «Известия в Украине» Яніна Соколовська, чиї розписки про начебто отримання грошей за вихід замовних матеріалів оприлюднив «Еспресо.TV», назвали ці документи фальшивками. За словами Лаврентія Малазонії, щоб довести, що розписки підроблені, він готовий пройти процедуру графологічної експертизи.

 

Телеканал «Еспресо.TV» не надав «Детектор медіа» та Лаврентію Малазонії його розписку за начебто отримані гроші за замовні сюжети на NewsOne, оприлюднену сайтом «Еспресо.TV» 23 квітня. На каналі пояснили, що передали оригінал документу до МВС. «Детектор медіа» направила МВС запит щодо підтвердження цієї інформації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY