detector.media
29.04.2014 10:45
Волинська міліція розслідує зникнення журналіста «ВолиньPost» Сергія Шаповала за статтею умисне вбивство
Волинська міліція розслідує зникнення журналіста «ВолиньPost» Сергія Шаповала за статтею умисне вбивство

УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) за фактом зникнення журналіста луцького інтернет-видання «ВолиньPost» Сергія Шаповала. Про це розповів начальник слідчого відділу Луцького МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Олександр Карпук.

 

Прокуратурою Волинської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зникнення журналіста.


У ЗМІ родичі журналіста розповіли, що останній раз Сергій Шаповал виходив на зв'язок ввечері 27 квітня та повідомив, що знаходиться в Слов'янську, проте деталі не розповів, зазначивши, що невідомі особи не дозволяють йому виїхати за межі міста.

 

У коментарі «Детектор медіа», сестра Сергія Шаповала Катерина повідомила, що ні 28-го квітня, ні 29-го брат на зв'язок не виходив.

 

Нагадаємо, 27 квітня вийшов на зв'язок викрадений терористами у Слов'янську журналіст луцького інтернет-видання «ВолиньPost» Сергій Шаповал. Про це повідомила його сестра, журналістка Катерина Шаповал.

 

Як писала «Детектор медіа», 26 квітня зник зв`язок із журналістом «ВолиньPost» Сергієм Шаповалом, який висвітлював ситуацію в Харкові, а після цього повідомив друзям, що вирушив до Слов`янська. Починаючи з 15-ї години, він не відповідав на телефонні дзвінки дружини. Близько 21-ї телефонний зв`язок увірвався з ним взагалі.

 

27 квітня рідні та колеги Сергія Шаповала в Києві та Луцьку звернулися із заявами до міліції про зникнення журналіста.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY