detector.media
29.04.2014 09:41
Данилевич і Даугулє вестимуть телемарафон на «Інтері» до Дня Перемоги
Данилевич і Даугулє вестимуть телемарафон на «Інтері» до Дня Перемоги

9 травня на «Інтері» - телемарафон «Наша Перемога» й спецвипуски «Стосується кожного» та «Жди мене». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

5-тигодинний телемарафон «Наша Перемога» стартує о 7:00. До уваги глядачів - «зворушливі історії ветеранів, які пішли воювати на фронт ще дітьми» й прямі включення з місць святкування Дня Перемоги в Києві та інших містах Україна.

 

Ведучі марафону - Анастасія Даугулє та Андрій Данилевич.

 

О 15:00 в ефірі - «Інтера» спецвипуск «Жди мене. Зустрічі Перемоги», присвячений історіям близьких людей з Італії, США, Білорусі, Болгарії та інших країн, яких розлучила війна.

 

О 18:05 розпочнеться спецвипуск ток-шоу «Стосується кожного». Тема - «Уроки пам'яті». Вестиме його Андрій Данилевич.

 

Як писала «Детектор медіа», «Інтер» підготував концерт до Дня перемоги під назвою «Перемога. Одна на всіх», який також покаже 9 травня о 20:30. Ведучими будуть колишні ведучі «Подробностей» на «Інтері»Анастасія Даугулє таРоман Кадємін і подружжя російських акторів Катерина Клімова та Ігор Петренко.

 

Нагадаємо, робота Данилевича, Даугулє й Кадєміна в новинах «Інтера» під час Євромайдану викликала численні зауваження щодо порушення ними журналістських стандартів.

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою телеканалу «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY