detector.media
28.04.2014 15:47
ТВі запускає інтерактивне ток-шоу «Гаряче крісло» з Віталієм Півоваром
ТВі запускає інтерактивне ток-шоу «Гаряче крісло» з Віталієм Півоваром

30 квітня о 22:00 на телеканалі ТВі стартує щотижневе ток-шоу «Гаряче крісло». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Гостями «Гарячого крісла» будуть відомі особистості, політики, громадські діячі, зірки шоу-бізнесу, яким глядачі з усієї України матимуть можливість поставити запитання в режимі онлайн.

 

Ведучим проекту буде Віталій Півовар, відомий глядачам із вечірнього блоку новин на ТВі.

 

За його словами, на українському ринку подібний формат з'явиться вперше, хоча європейські й американські телеканали давно інтегрували інтернет-аудиторію в телевізійний простір, як і самі подібні проекти - в Усесвітню мережу. За форматом проекту, запитання до гостя студії зможуть ставити виключно глядачі. Лише одне питання протягом програми гість має право заветувати і не відповідати на нього.

 

«Ні ведучий, ані гість не знатимуть, яке запитання буде наступним, текст запитання одночасно з'являтиметься на їхній моніторах під час прямого ефіру, - розповів пан Півовар. - У необхідності такого формату я переконався під час телемарафонів та гостьових студій на каналі ТВі, коли отримував безліч запитань до гостей від глядачів зі соціальних мереж та на sms-порталі. Через брак ефірного часу та тематичну спрямованість розмови у студії ці запитання залишалися поза увагою. Тепер ми цей недолік усунемо».

 

Надалі «Гаряче крісло» виходитиме щочетверга о 22:00 (прем'єра відбудеться в середу, позаяк четвер, 1 травня - державний вихідний) з повтором у неділю о 20:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY