detector.media
28.04.2014 13:33
Олександр Ткаченко заявляє, що «1+1 медіа» зменшуватиме частку російських серіалів і не показуватиме «ментів»
Олександр Ткаченко заявляє, що «1+1 медіа» зменшуватиме частку російських серіалів і не показуватиме «ментів»

Генеральний директор групи каналів «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що наразі існує тренд щодо зменшення частки російських серіалів у сітці мовлення. Про це він заявив в інтерв'ю інформагентству «ЛІГАБізнесІнформ».

 

Про політику групи каналів «1+1 медіа» щодо показу російського продукту Олександр Ткаченко розповів у відповідь на питання, чи не вимагають глядачі прибрати з ефіру серіали «Скліфосовський», «Справа лікарів», «Кухня» та інших, показ яких продовжує група.

 

«Такий тренд є. Я знаю, що люди стали менше ходити в кіно на російські фільми. Багато наших конкурентів не знають, що робити з заздалегідь купленим продуктом - якими-небудь «Морськими дияволами» або серіалами про хоробрих російських ментів і спецназівців. У нас такого продукту історично було небагато - в основному мелодрами, детективи, комедії. Це вічні цінності, і ми бачимо,  що інтересу до мелодрам, теплих стосунків, стає тільки більше. Ми будемо працювати з російським контентом більш вибірково , а також більше спиратися на власний контент. Ми вже зробили перші кроки у виробництві серіалів», - заявив Олександр Ткаченко.

 

Водночас генеральний директор «1+1 медіа» зазначив, що «російським компаніям зараз потрібно дуже ніжно до нас ставитися, щоб ми продовжували бути для них вагомим ринком».

 

Крім того Олександр Ткаченко прокоментував ситуацію з тим, російські телеканали ведуть у Криму трансляцію фільмів іноземних правовласників при тому, що ліцензія на трансляцію на цій території належить українським каналам.

 

«Ми вже звернулися з цим питанням до самих правовласників - вони задумалися. Ситуація безпрецедентна, тому готового рішення ні у кого немає. Але вирішувати можна по-різному - наприклад, ми знаємо, що найбільші правовласники зараз не віддають свої фільми на прокат в кінотеатри на території Криму. Ми зараз готуємо ряд легальних процедур, щоб використовувати свої аргументи в судах», - повідомив Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, сьогодні, 28 квітня, активісти розгромили офіс телеканалу «Інтер», протестуючи проти російських серіалів, і пішли влаштувати до офісу каналу ICTV.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY