detector.media
26.04.2014 19:09
У Слов’янську викрали режисера театру та волонтера культпроектів
У Слов’янську викрали режисера театру та волонтера культпроектів

25 квітня у Слов`янську викрали театрального режисера Павла Юрова та волонтера культурних проектів Дениса Грищука. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила художниця Катерина Єрмолаєва, яка товаришує з паном Грищуком.

 

За словами пані Єрмолаєвої, Юров та Грищук до Слов`янська приїхали з Донецька. «Це поряд з Донецьком, і вони хотіли подивитися, що там відбувається. Просто гуляли містом та викладали фото у Facebook», - розповіла художниця.

 

За її словами, зникли Юров та Грищук несподівано. «Увечері вони мали сідати на потяг до Києва. О 17.30 Денису зателефонував його брат. Ані він, ані Павло не піднімали слухавок. Зв`язку з ними і досі немає», - повідомила Катерина Єрмолаєва.

 

За її словами, Юров та Грищук не мали би викликати жодних претензій: обоє російськомовні, не є активістами, а за місцем проживання зареєстровані у Донецьку та Луганську.

 

Павло Юров - театральний режисер, перекладач. Засновник проекту «ДрамПортал. Читки-перформанси сучасної драматургії». Працював у Майстерні театрального мистецтва «Сузір'я». Володар «Київської пекторалі».

 

Денис Грищук бере участь у культурних проектах у Донецьку та Києві. Зокрема, виступав організатором волонтерів Київської міжнародної бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012.

 

«Детектор медіа»

Фото - Facebook

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY