detector.media
26.04.2014 11:23
Турчинов доручив забечити безпеку журналістів під час проведення антитерористичної операції
Турчинов доручив забечити безпеку журналістів під час проведення антитерористичної операції
Виконуючий обов`язки президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов доручив СБУи та МВС забечити безпеку журналістів та безперебійну трансляцію українських телеканалів під час проведення антитерористичної операції у східних регіонах України. Про це повідомляється в офіційній заяві пана Турчинова. 
 

Розпорядженням № 762/2014-рп СБУ доручено   забезпечувати в районах проведення антитерористичних операцій в Донецькій та Луганській областях здійснення заходів щодо забезпечення безпеки і здоров'я журналістів, телеоператорів, інших працівників засобів масової інформації, які в установленому законодавством порядку позначені як представники преси.

 

У свою чергу МВС разом із Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, іншими заінтересованими органами виконавчої влади, за участю Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення доручено вжити заходів щодо забезпечення безперебійної трансляції національного аудіовізуального продукту в південно-східних регіонах України.

 

Крім того МВС доручено в установленому порядку вжити заходів щодо забезпечення охорони об'єктів наземної радіотелевізійної передавальної мережі в південно-східних регіонах України.

 

Як писала «Детектор медіа», за даними Інституту масової інформації протягом квітня на Сході України сепаратисти захопили 18 журналістів.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.president.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY