detector.media
24.04.2014 16:33
Родичі Євгена Гапича не підтверджують звільнення журналіста з полону
Родичі Євгена Гапича не підтверджують звільнення журналіста з полону

Оксана Гапич, дружина фотожурналіста з Коломиї Євгена Гапича, не підтверджує звільнення журналіста з полону сепаратистів на Донбасі. Вона не володіє інформацією про його звільнення, на зв'язок він не виходив, повідомила пані Гапич у коментарі «Детектор медіа».

 

Олена Гапич, дружина Євгенового брата Геннадія Гапича, також не підтверджує звільнення свого чоловіка. Він теж не виходив з нею на зв'язок, повідомила вона «Детектор медіа».

 

Раніше журналістка івано-франківської газети «Вікна» Оксана Гузинець-Мудрик написала у Facebook: «Женя Гапич вільний!». «Подробиць не буде, поки не приїде куди треба. Доїде - скажу», - додала вона.

 

Нагадаємо, 22 квітня на Донбасі зник фотокореспондент Євген Гапич з Коломиї, який отримав тревел-грант ГО «Детектор медіа» (кошти фонду «Відродження») на висвітлення подій на Сході України та поїхав у відрядження від івано-франківської газети «Репортер». Євген Гапич вирушив у поїздку 17 квітня разом з братом Геннадієм Гапичем із Сум на машині брата. Останнє місто, з якого Гапичі виходили на зв'язок, - це Горлівка.

 

Згодом дружина журналіста Оксана Гапич повідомила з посиланням на СБУ, що брати Гапичі перебувають у місті Слов'янську, де їх утримують як політичних заручників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY